caixa popular

Clareja taronja

07/05/2018 -

Una frase d’Albert Rivera em ve com a anell al dit per a començar: “Els nacionalismes miren al passat, el bipartidisme al titular del dia i per açò els liberals hem de mirar al futur que és on viurem els pròxims anys”.

Compromís, amb les seues ànsies de copiar la política dels nacionalistes catalans, intenta imposar unes normes que, ja s’ha vist, són obstacle per a la convivència. El PSPV les consent a pesar que en el seu ideari polític no figuren i sabent el dany social i econòmic que puguen causar.

Estic pensant, per exemple, en l’última ocurrència del conseller Marzà, ara vol subvencionar a les empreses que parlen valencià. Vol espantar la inversió de les companyies foranes?, No s’adona de les baixes que pot provocar la seua obcecada batalla? El valencià, llengua que parle i estime, no és propietat dels nacionalistes i, per descomptat, no l’haurien d’utilitzar per a discriminar i, en última instància, per a entorpir l’entrada de capitals, i la generació d’ocupació i riquesa.

Davant el nacionalisme retrògrad i el bipartidisme immobilista, el liberalisme per al futur, per a una nova manera de fer política, de gestionar els diners públics i d’afavorir el benestar de tots els espanyols.

Com en la vida mateixa, l’alba és de color taronja. Ho va pintar excepcionalment bell Claude Monet en el seu reconegut “Clarejar”. Aqueix sol taronja, naixent entre les aigües, i il·luminant amb els seus rajos un nou dia.

Afortunadament els nous temps de la democràcia espanyola estan arribant. L’alternativa taronja porta gestant-se 12 anys, primer a Catalunya i després en tota Espanya perquè estem convençuts que aquest país mereix passar pàgina per a superar el vell i l’obsolet.

Un altre famós pintor, Vincent Van Gogh, va dir: “Què seria de la vida, si no tinguérem el valor d’intentar alguna cosa nova?”. Per sort, el líder de Ciutadans va tenir el valor de fer-ho i, amb ajuda de tots els que formem part del projecte ciutadà, ho està aconseguint. Atents, està clarejant, clareja taronja.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris