25n
25N
25N

Clara Quiles posarà en marxa les regidories de barri a Massanassa

Clara Quiles posarà en marxa les regidories de barri a Massanassa
08/05/2019 -

Els socialistes proposen un model de govern obert, descentralitzar l’Ajuntament perquè tots els barris tinguen una oficina amb un regidor al qual dirigir-se

Massanassa, 8 de maig de 2019. El PSPV-PSOE de Massanassa posarà en marxa la figura del regidor de barri en la pròxima legislatura.

La intenció d’aquesta proposta és que cada regidora i regidor de l’equip de govern es faça càrrec personalment d’un barri de Massanassa, amb un horari i un despatx fixos en cada zona de la localitat.

En paraules de la candidata socialista, Clara Quiles, “volem que es tracte a tots els barris per igual, a diferència del que passa ara. Per a això habilitarem despatxos per a regidors en edificis públics com a l’Alqueria, l’Edifici Sociocultural o l’antiga biblioteca”.
A més, cada regidor de barri destinarà un horari fix setmanal fora de l’habitual de l’Ajuntament perquè els veïns i veïnes de la zona puguen dirigir-se allí per a informar sobre els seus problemes més pròxims, demanar informació o fer propostes de millora dels seus carrers més pròxims.

“Cal tractar a tots els barris, carrers i places per igual, distribuir equitativament les inversions, els actes culturals, la festa i l’atenció de l’equip de govern, alguna cosa que actualment no succeeix”, ha matisat Clara Quiles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =