25n
25N
25N

Clara Quiles liderarà la candidatura del PSPV-PSOE de Massanassa

Clara Quiles liderarà la candidatura del PSPV-PSOE de Massanassa
22/03/2019 -

L’actual portaveu del PSPV-PSOE de Massanassa, Clara Quiles, liderarà la candidatura socialista en les pròximes eleccions municipals de maig. Per a això, Quiles ha sigut ratificada al costat de la resta de la candidatura per unanimitat de tota l’agrupació socialista de Massanassa.

Quiles, que és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, ha vingut exercint en els últims quatre anys de portaveu dels socialistes a l’Ajuntament, liderant l’oposició al govern local de PP i Ciutadans. La candidata, que serà la més jove de totes les que es presenten a les eleccions municipals, compte en l’actualitat amb trenta-quatre anys d’edat i acumula diversos anys d’experiència laboral en el sector privat i en el públic.

El projecte socialista, que porta setmanes recollint intensament propostes i idees de la ciutadania a través d’un programa porta a porta denominat ‘Xarrem per Massanassa’, es reivindica com l’únic capaç de traure a Massanassa del punt mort en la qual porta anys instal·lada per les idees, segons el parer dels socialistes, antigues i poc ambicioses dels populars.

“El projecte del PP està esgotat, i prova d’això és la falta d’un projecte real per a joves i emprenedors, la nul·la planificació urbanística que comporta que es reurbanitzen carrers cames ajudeu-me i la dependència total d’altres organismes com la Diputació per a poder dur a terme projectes i obres en el municipi”, ha assegurat Clara Quiles.

La ja candidata a l’alcaldia ha assegurat que “Massanassa necessita un nou impuls i la meua candidatura és l’única capaç de liderar el canvi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos − un =