caixa popular

Civera: “Els municipis hem d'assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic”

Tècnics i responsables polítics debaten a Llíria sobre models d’energia sostenibles

Civera: “Els municipis hem d'assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic”
02/07/2018 -

El centre Multiusos de Llíria ha acollit este matí la jornada Iniciatives per a la Transició Energètica a la Comunitat Valenciana, organitzada pel Consorci València Interior (CVI) amb la col•laboració de l’Ajuntament de Llíria, la Universitat Politècnica de València i l’Institut ITACA de la UPV.

La trobada ha comptat amb la presència de tècnics i responsables polítics que han compartit experiències i projectes per a abordar una transició cap a models d’energia sostenibles.

En este fòrum de debat han participat, entre altres, l’alcalde de Llíria i president del CVI Manolo Civera, el diputat provincial de Projectes Europeus Bartolomé Nofuentes, la secretària autonòmica d’Economia Sostenible Blanca Marín o la de Model Econòmic i Finançament Mª José Mira, que ha clausurat la jornada.

L’acte també ha servit per a presentar resultats del projecte SimBioTIC que desenvolupa l’Ajuntament de Llíria amb la Universitat Politècnica de València. Esta iniciativa permetrà al municipi edetà lluitar contra el canvi climàtic i convertir-lo en una smart city, per a garantir un desenvolupament sostenible, un increment de la qualitat de vida, una major eficàcia dels recursos disponibles i una participació ciutadana activa.

En este sentit, l’alcalde Manolo Civera hi ha assenyalat que els municipis “també hem d’assumir reptes importants en la lluita contra el canvi climàtic i hem d’apostar per tindre una xarxa d’edificis municipals eficient amb un consum energètic mínim, la qual cosa suposarà reduir els costos econòmics, com promou el projecte SimBioTIC”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + catorze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris