25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta en Fitur 2021 la seua oferta cultural

La nova pel·lícula d’animació ‘El arrecife encantado: Kaluoka’hina 3D’ i l’exposició ‘Play. Ciencia y música’, el Teatre de la Ciència i els experiments en directe de ‘La Ciencia a Escena’ destaquen en la programació del complex

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta en Fitur 2021 la seua oferta cultural
19/05/2021 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la nova edició de Fitur, que se celebra aquesta setmana a Madrid, per a presentar a professionals del sector, d’agències de viatge i turoperadors les novetats d’un dels destins destacats de la Comunitat Valenciana.

Entre l’oferta del Museu de les Ciències figuren la nova exposició ‘Play. Ciencia y música’, ‘Marte. La conquista de un sueñoi’ i el Teatre de la Ciència.

La cartellera de l’Hemisfèric projecta la nova pel·lícula ‘El arrecife encantado: Kaluoka’hina 3D’ i a l’estiu tornaran els planetaris de gran èxit ‘Les Nocturnes d’Estiu’.

A més de l’oferta de cara a la temporada alta, la Ciutat de les Arts i les Ciències presenta l’actual promoció ‘Primavera’ amb les entrades combinades del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric a la meitat de preu de dilluns a divendres fins al 23 de juny de 2021.

D’aquesta manera, el preu de l’entrada és de 6 euros i permet la visita al Museu de les Ciències així com veure una pel·lícula en l’Hemisfèric.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =