25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels escenaris de la nova temporada de 'Cosmos. Otros mundos'

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels escenaris de la nova temporada de 'Cosmos. Otros mundos'
09/04/2020 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels escenaris de la nova temporada de ‘Cosmos. Otros mundos’. L’Hemisfèric i el Palau de les Arts, tant els seus espais exteriors com interiors, a més de panoràmiques de tot el complex, apareixen en el ‘making of” que ha publicat la sèrie de divulgació científica més popular de la història de la televisió.

L’equip de rodatge de National Geographic i la seua ‘nau de la imaginació’ va visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències el juny de 2018.

L’Hemisfèric ja ha aparegut en el primer capítol de la nova temporada de ‘Cosmos’, que condueix l’astrofísic Neil deGrasse Tyson. Ann Druyan dirigeix la nova sèrie i continua així el llegat que va iniciar fa 40 anys Carl Sagan amb ‘Cosmos: un viaje personal’.

En 2006, de la mateixa Ann Druyan va participar en una conferència de divulgació en la Ciutat de les Arts i les Ciències i va presidir l’acte pel qual l’anell perimetral de L’Hemisfèric va passar a denominar-se “Anillo Carl Sagan” en homenatge al gran divulgador en complir-se deu anys de la seua defunció.

També en ‘Westworld’

Aquesta nova aparició televisiva internacional de la Ciutat de les Arts i les Ciències com a ‘ciutat del futur’ se suma a la ficció ”Westworld’ que va estrenar tercera temporada el passat 16 de març.

La sèrie de HBO va gravar en la Ciutat de les Arts i les Ciències el maig de 2019. “Sabíem que el lloc de la seu havia de ser icònic. Per això se’ns va ocórrer aquest lloc, havia de ser ací”. D’aquesta manera presenten a la Ciutat de les Arts i les Ciències (‘seu’ de Delos Corporation, el món ‘real’ de ‘Westworld) en el vídeo de HBO ‘Rodando en España”.
Per a Lisa Joy, guionista i directora de la sèrie, la Ciutat de les Arts i les Ciències és “una cosa mai vista, té una arquitectura espectacular, sembla que has aterrat en el futur”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

CCCC
torrent