25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats per a aquest pont

El Oceanogràfic ofereix un descompte especial amb entrades a 20 euros per a gaudir dels principals oceans del planeta

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats per a aquest pont
04/12/2020 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix per al pont de desembre un ampli programa d’activitats per a tots els públics. S’han programat minisessions gratuïtes de ‘La Ciència a Escena’ en la parpella de l’entrada oest del Museu amb algunes experiències de les sessions ‘Química en acció’ i la ‘Ciència invisible’.

L’objectiu és animar al públic a conéixer millor i participar en aquestes activitats de manera completa i que se celebren en sales especials situades en la planta baixa del Museu, al Carrer Menor. L’entrada és de 3,5 euros per taller i persona. Del 5 al 8 de desembre es realitzaran sessions de “Química en acció” (a les 11.30 i 16.00 hores) per a un públic a partir de 8 anys i de “La ciència invisible”(a les 13.00 i 17.15 hores) recomanada a partir dels 10 anys.

També el cap de setmana i el dimarts 8 de desembre hi ha visites guiades en la nova exposició ‘Play. Ciència i música’. Acompanyat per personal del Museu de les ciències que els guia a través de la mostra, el públic coneix de primera mà curiositats d’aquesta nova exposició sobre la relació entre la música i la ciència.

El preu és de 2,5 euros per persona i és necessari adquirir a més l’entrada al Museu de les ciències. La visita es completa amb tallers en els quals es proven ‘efectes sonors’. Al Teatre de la ciència tots els dies s’han programat sessions de l’espectacle ‘Alt Voltatge’, inclòs en l’entrada general al Museu. El xou inclou demostracions científiques i experiments divertits entorn de l’electricitat en els quals el públic participa.

També veuran la famosa ‘Bobina de Tesla’ i els seus raigs de més d’un metroOtra de les propostes és l’exposició ‘Érase una vegada’ que explica ciència a través dels personatges dels contes clàssics. Amb multitud de mòduls interactius, la mostra es desenvolupa en deu “llibres” gegants organitzats al voltant d’un bosc ple de sorpreses.

El dissabte 5, diumenge 6 i dimarts 8 de desembre s’han programat diverses sessions de contacontes (dissabte 5 i diumenge 6 a les 11.00, 12.00, 17.00 i 18.00 hores, dimarts 8 de desembre, també a les 16 h i l’última sessió a les 17 hores).

L’exposició dedicada al planeta roig ‘Mart. La conquesta d’un somni’ (hi ha visites guiades també el cap de setmana i el dimarts 8 de desembre), ‘Bosc de Cromosomes’, Espai dels Xiquets’ o ‘Gravetat Zero’ i el seu simulador espacial, són unes altres de les propostes de l’oferta del Museu de les ciències.

Aventures IMAX en l’Hemisfèric

L’Hemisfèric ha renovat cartellera amb la pel·lícula IMAX ‘Amazon Adventure’ una projecció IMAX que relata la mítica expedició protagonitzada pel naturalista anglés Henry Bates a mitjan segle XIX. La pel·lícula narra l’extraordinari viatge d’onze anys a través de la selva amazònica del jove investigador Bats, que va arriscar la seua vida per la Ciència i va realitzar contribucions crucials per a la Biologia.

Una altra projecció IMAX és ‘Volcans’ que explica com es va formar la Terra i mostra imatges espectaculars, des d’un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia. ‘Viatge a l’Espai. Pròxima Parada Mart’, ‘Caminant entre dinosaures: Planeta Prehistòric 3D’, ‘Secrets of the Universe’ ‘Planet Power 3D’ i ‘Dream Big’ completen aquesta oferta al cinema de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Entrades a 20 euros per a visitar l’Oceanogràfic

Durant aquest mes de desembre, visitar l’Oceanogràfic val 20 euros. Es tracta d’una promoció especial que estarà vigent fins al pròxim 25 de desembre i que suposa un estalvi de més de 10 euros sobre el preu habitual de l’entrada d’adult.

El descompte s’aplica a totes les tarifes -general, reduïda i grup-, la seua venda és únicament online a través de la web Oceanogràfic i empreses col·laboradores i no és acumulable a altres descomptes i promocions. Les entrades són limitades i per a obtenir el descompte és necessari adquirir-les amb, almenys, 24 hores d’antelació al dia de la visita.

Els visitants que s’acosten a l’Oceanogràfic aquest pont podran gaudir de la pel·lícula “Shark” en 4D realitzada per la BBC i l’exposició ‘SOS Taurons’ amb fotografies d’Edgar Becerril, que reflecteix com s’ha convertit l’home en el principal depredador d’aquests animals. ‘Laminaria.

El bosc del fred’ és l’única àrea expositiva de l’Oceanogràfic que reuneix animals diversos com la foca comuna o verats entre els quals es produeix una interactuació dinàmica i mostra l’espectacular alga que suposa un autèntic refugi per a la biodiversitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 19 =