25n
25N
25N

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una promoció 2x1 en els tallers de 'La Ciència a Escena a la teua escola'

La promoció és vàlida fins al 30 de juny de 2021 i per a centres escolars de la província de València

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una promoció 2x1 en els tallers de 'La Ciència a Escena a la teua escola'
17/02/2021 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa una promoció 2×1 en els tallers de ‘La Ciència a Escena a la teua escola’, modalitat en la qual el personal d’educació del Museu de les Ciències es trasllada al centre escolar per a realitzar experiments en directe.

La promoció s’aplicarà fins al 30 de juny en centres escolars de la província de València. Els col·legis que reserven més de 50 alumnes i alumnes podran gaudir de manera gratuïta de sessions addicionals per al mateix nombre d’escolars en la mateixa data.

En aquest curs s’han reservat un total de 63 sessions del taller ‘La Ciència a Escena a la teua Escola’ per a més de 1.300 estudiants. Es tracta d’una proposta en la qual els educadors i educadores realitzen els tallers en directe i de manera personalitzada en els mateixos centres educatius de manera que no hagen de desplaçar-se fins al Museu de les Ciències.

Aquests tallers són eines educatives per als centres escolars que, davant les mesures excepcionals per la COVID-19, no poden desenvolupar les sortides complementàries extraescolars habituals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 4 =