25n
Orgull
Orgull

Ciutadans demana "acostar la realitat laboral als estudiants" amb un programa de visites amb empresaris

Ciutadans demana "acostar la realitat laboral als estudiants" amb un programa de visites amb empresaris
14/08/2019 -

Ciutadans (Cs) en Les Corts proposa la implantació d’un programa per a “acostar la realitat laboral als estudiants valencians”, a través d’un programa de visites a empreses i convenis amb el teixit empresarial.

El projecte estaria destinat als alumnes de quart de l’ESO i Batxillerat, que es troben “en un moment clau per a triar quin camí seguir en el seu desenvolupament formatiu”, destaca la formació taronja en un comunicat.

“Més enllà del contingut teòric que reben, és imprescindible que els estudiants disposen d’una visió pràctica i d’una perspectiva externa de la realitat laboral”, ha defensat la diputada Merche Ventura.

Sota aquest prisma, Cs insta al Consell a implantar un pla basat en “conéixer a autònoms i emprenedors”, amb l’objectiu que “en els centres es conega de primera mà els valors necessaris per a ser competents en el mercat laboral, i que puguen transmetre el seu compromís i capacitat per a assumir riscos en un projecte empresarial”.

Mitjançant aquests convenis, el partit pretén “evitar que el primer contacte dels joves amb una empresa siga ja en l’etapa de les pràctiques universitàries o de formació professional”.

D’altra banda, respecte a la “‘Trobada de Jòvens per a Aprén a Emprendre’ que organitza la Conselleria d’Educació per a alumnes de Formació Professional, Cs demana que s’amplien les trobades per a donar cabuda als estudiants de Secundària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =