caixa popular

Vuit ciutats valencianes obtenen el reconeixement d'Unicef 'Ciutats Amigues de la Infància'

Vuit ciutats valencianes obtenen el reconeixement d'Unicef 'Ciutats Amigues de la Infància'
26/10/2018 -

Un total de vuit ciutats valencianes han obtingut el reconeixement de ‘Ciutats Amigues de la Infància’, que lliura el Comité Espanyol d’Unicef. Les localitats que ho han obtingut són Alcoi, Almussafes, Castelló de la Plana, Picassent, La Pobla de Farnals, Teulada-Moraira, La Vall d’Uixó i Xàbia.

Aquests vuit municipis se sumen així a les Ciutats Amigues de la Infància actuals, amb el que passen de 6 a 14 en tota la Comunitat Valenciana. Les províncies de Castelló i Alacant s’estrenen, amb el que s’amplia la xarxa pel territori, i compta per primera vegada amb una primera capital de província, Castelló, com a Ciutat Amiga de la Infància.

Els municipis que ja estaven reconeguts són Alzira, Mislata, Morella, Quart de Poblet, Sagunt i Torrent. D’aquestes, els tocava renovar el seu reconeixement, que té validesa per quatre anys, a Alzira, Mislata, Quart de Poblet i Torrent. Totes elles ho han fet amb èxit. A més, Mislata va sol·licitar i ha obtingut un esment especial d’Excel·lència.

Han rebut addicionalment un reconeixement a les bones Pràctiques projectes concrets per a la infància dels ajuntaments d’Alcoi, Mislata, Quart de Poblet, i la Cooperativa Educativa Ninos.

El Programa Ciutats Amigues de la Infància, que lidera UNICEF Comité Espanyol des de l’any 2002 en aliança amb el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, l’Institut Universitari de ‘Necessitats i Drets de la Infància i l’Adolescència’ -IUNDIA-, cerca contribuir a millorar les condicions de vida dels xiquets, xiquetes i adolescents mitjançant la promoció i la implantació de polítiques municipals que garantisquen el seu desenvolupament integral amb un enfocament de drets.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =