25n
25N
25N

Cs denuncia davant el Síndic de Greuges el "biaix ideològic" de l'examen de valencià de la PAU

Cs denuncia davant el Síndic de Greuges el "biaix ideològic" de l'examen de valencià de la PAU
19/07/2020 -

Ciutadans (Cs) ha posat una queixa al Síndic de Greuges per a garantir la “neutralitat ideològica” en “totes les Proves d’Accés a la Universitat (PAU)” davant el “biaix ideològic” dels exàmens de 2020, en concret de la prova de valencià.

Així ho ha explicat la portaveu d’Educació de Cs en Les Corts Valencianes, Merche Ventura, qui ha censurat que el text presentat en l’examen de valencià “només reflectia la realitat nacionalista, no la realitat de la Comunitat Valenciana”.

En l’escrit remés al Síndic de Greuges, la diputada de Ciutadans critica que “incloure un text amb un biaix ideològic en una prova d’avaluació suposa una vulneració dels drets dels alumnes, que depenen de la valoració d’aquesta prova per a aconseguir la puntuació necessària per a accedir als estudis desitjats”.

A més, el grup parlamentari ha registrat una Proposició No de Llei (PNL) en el parlament valencià per a instar les Universitats públiques encarregades d’elaborar les proves d’accés a la universitat a “prendre les mesures necessàries” per a “garantir la neutralitat ideològica” en aquestes proves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 8 =