caixa popular

Ciutadans considera "preocupant" la inacció de PSPV i Compromís

La síndica de Cs demana als partits “valentia per a demostrar el seu vertader compromís amb la transparència i la regeneració”

Mari Carmen Sánchez, síndica de Ciudadanos en les Corts | @CsCValenciana

Ciutadans considera "preocupant" la inacció de PSPV i Compromís
18/04/2018 -

La síndica de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, ha manifestat que és “preocupant que encara no s’hagen depurat responsabilitats internes en el PSPV ni en Compromís”, en relació a les últimes informacions sobre la suposada trama de finançament irregular en aquestes formacions, “que han alçat sempre a so de bombo i platerets la bandera contra la corrupció però, ara, sembla que han caigut en els mateixos vicis que els seus predecessors”.

“S’està demostrant que les recerques pròpies dels partits acaben sent mer postureo, no aporten llum ni tampoc cap tipus d’explicació pública”, ha afegit Sánchez, per la qual cosa ha demanat als partits “que demostren el seu vertader compromís amb la transparència i la regeneració” i que, “siguen valentes per a apartar de la vida política a qui corresponga”.

Per açò, la síndica ha recordat que “les recerques judicials van d’una banda, però, a nivell polític, és imprescindible dilucidar de manera urgent aquest tema, a través de la comissió de recerca proposada per Cs que s’ha de fer operativa com més prompte millor”.

En aquest sentit, i preguntada pel Pacte Social contra la Corrupció que va proposar ahir en comissió el director de l’Agència Antifraude, Sánchez ha afirmat que Cs està “totalment a favor” de la seua creació perquè “cal prendre’s de debò un problema que, presumptament, ha afectat a tots els partits de la Comunitat Valenciana fins a l’arribada de Cs a l’arc polític”.

Respecte al suport al govern en la localitat de Gandia, la síndica ha anunciat que “Cs prendrà la decisió més adequada una vegada es conega informació més detallada sobre les actuacions del PSPV local”. “No obstant açò, el PP, que està demostrant el seu nerviosisme per recuperar un municipi que sempre ha sigut un dels seus feus, tampoc és la millor alternativa de govern”, ha conclòs.

Etiquetes


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quatre =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats
Extra nº 2 - FEBRERO 2019