caixa popular

Ciutadans admet que els Pressupostos "es queden curts" amb la Comunitat

El grup parlamentari de les Corts enlletgeix que no s’incloguen subvencions al transport metropolità de València

Mari Carmen Sánchez, síndica de Ciudadanos en les Corts | @CsCValenciana

Ciutadans admet que els Pressupostos "es queden curts" amb la Comunitat
04/04/2018 -

El grup parlamentari de Ciutadans a la Comunitat, liderat per Mari Carmen Sánchez, ha admès davant dels mitjans que els Pressupostos Generals de l’Estat presentats ahir en el Congrés dels Diputats i que compten amb el suport del partit d’Albert Rivera, “es queden curts” amb la Comunitat Valenciana, malgrat haver “millorat prou respecte als últims Pressupostos”.

Aquesta millora fa referència a l’augment del 25% de les inversions territorials del Govern en el nostre territori respecte a 2017. Concretament, aquesta xifra incrementa dels 589 milions als 740,3 milions d’euros en els nous comptes.

Ha sigut el diputat Antonio Woodward qui ha manifestat aquest distanciament amb els Pressupostos Generals presentats pel Govern. Un dels aspectes que enlletgeix és la no inclusió d’una partida destinada a subvencionar el transport metropolità de la ciutat de València, com si que ocorre amb Barcelona, Madrid o Canàries. “No són els nostres pressupostos”, ha aclarit, per a assenyalar posteriorment que són uns comptes del Partit Popular.

Antonio Woodward, diputat de Ciutadans en les Corts | @CsCValenciana

No obstant això, Woodward ha volgut aclarir per què recolzen els comptes de 2018. “Entenem que estem fent el que hem de fer per al bé de la ciutadania”, ha manifestat. A continuació ha afegit que Ciutadans ha trobat “punts interessants”, com per exemple la baixada de l’IRPF per a les rendes més baixes. I ha sentenciat que “més enllà d’açò estan les particularitats de les comunitats”.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 12 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris