25n
Orgull
Orgull

Cs creu que serà necessària "presència policial contínua" després d'unes poques hores del canvi de trànsit en Russafa

Cs creu que serà necessària "presència policial contínua" després d'unes poques hores del canvi de trànsit en Russafa
26/08/2019 -

El grup municipal Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València ha qualificat d'”insostenible” la situació del trànsit en la intersecció de la Gran Via Germanies, el carrer Russafa i Regne de València i ha criticat al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, per “intentar arreglar l’empastre, que ell mateix ha provocat, amb més prohibicions”.

Així s’ha expressat el regidor de Cs Narcís Estellés, després dels canvis en la circulació que impedeixen fer el gir per a accedir al carrer Russafa des del túnel de Germanies, a excepció d’autobusos de l’EMT i taxis. A partir d’ara, els vehicles hauran de realitzar el gir utilitzant els canvis de sentit existents al llarg de Marqués del Túria.

En aquest context, Estellés ha censurat a Grezzi per “intentar arreglar l’empastre que ell mateix ha provocat al carrer Ruzafa, amb més prohibicions en plena volta de vacances”. “No volem ni pensar el que passarà amb la volta al col·le”, ha afegit en un comunicat.

El regidor ha qualificat d'”irresponsable” que aquests canvis en la circulació coincidisquen amb les obres del carril bus de Ruzafa “sense oferir informació prèvia als ciutadans”. “Això posa en perill a les persones, especialment les que tenen mobilitat reduïda, a més fa que l’entorn requerisca presència policial continuada”, ha subratllat.

“El grup municipal Cs no consentirà que Grezzi i l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, col·lapsen València i sembren el caos en el centre de la nostra ciutat”, ha sostingut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =