25n
25N
25N

Ciutadans reclama tancar els centres escolars per a no posar en risc la salut del professorat

Ciutadans reclama tancar els centres escolars per a no posar en risc la salut del professorat
17/03/2020 -

Ciutadans (Cs) ha demanat el tancament dels centres escolars per a no posar en risc la salut del professorat, que pot treballar de manera telemàtica, i ha assenyalat que “els professors no haurien d’estar als col·legis”.

El síndic de Cs, Toni Cantó, ha fet “una crida especial al conseller, Vicent Marzà” en aquest sentit, i la diputada Mercedes Ventura ha considerat “molt temerària” aquesta obligació perquè no hi ha alumnes per l’estat d’alarma.

Per al líder de la formació en la Comunitat, és “un contrasentit” que des d’Educació s’estiga contravenint el ‘queda’t a casa’ i ha exigit a Marzà que “assumisca responsabilitats i decrete el teletreball per al professorat”.

Cantó ha mantingut una reunió telemàtica amb els responsables de Cs de les àrees de Sanitat, Yaneth Giraldo; Economia, Ruth Merino; Educació, Merche Ventura; i Comerç, Carlos Gracia, amb l’objectiu d’analitzar la situació i les mesures adoptades per a fer front al coronavirus.

“Seguim al minut tot el que està passant i quins són els reptes als quals s’enfronten tots els sectors de la Comunitat Valenciana”, ha afirmat Cantó, al mateix temps que ha demanat “més coordinació entre les conselleries”.

En aquest sentit, ha recordat “la mà tendida al Consell per part de Cs per a col·laborar” i ha insistit a “aprovar un pla de xoc econòmic” que passe per “ajudes als autònoms, famílies i empreses”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =