25n
25N
25N

Cs exigeix al Consell que aclarisca quan abonarà als agricultors valencians les ajudes pendents

Critica a Mollà per la seua “política de titulars però zero efectivitat” per a “revitalitzar” el sector

Cs exigeix al Consell que aclarisca quan abonarà als agricultors valencians les ajudes pendents
14/01/2020 -

El grup de Ciutadans (Cs) en Les Corts ha exigit al Govern valencià que aclarisca quan abonarà als agricultors valencians les ajudes europees que encara estan pendents de la campanya de 2019. “El sector en la Comunitat Valenciana necessita dates concretes per a seguir avant en un moment especialment difícil per als cultius”, ha manifestat el diputat de CsEduardo del Pou.

Del Pou s’ha unit així a les queixes de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-Asaja), que ha assegurat que el sector únicament ha rebut del Consell un 38 per cent de les ajudes directes de la Política Agrícola Comuna (PAC).

És a dir, “en els últims tres mesos, els agricultors valencians només han percebut uns 52 milions d’euros del total de 150 milions que els corresponen”. “El tripartit hauria de donar explicacions de les raons d’aquest retard”, ha assenyalat Del Pou.

En aquest sentit, el també portaveu de Medi Ambient de Cs ha lamentat que “la falta d’un vertader compromís per part del Consell amb un sector que arrossega dificultats des de fa massa temps està llastrant encara més el seu desenvolupament”. “La consellera de Medi Ambient, Mireia Mollà, basa el seu full de ruta a vendre titulars fàcils però que, en la pràctica, es tradueixen en zero efectivitat per a revitalitzar aquest sector”, ha sentenciat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 11 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent