25n
25N
25N

Cs denuncia que només s'han resolt el 10% d'ajudes per la pèrdua de vehicles en la DANA

Cs denuncia que només s'han resolt el 10% d'ajudes per la pèrdua de vehicles en la DANA
26/06/2020 -

La diputada de Ciutadans (Cs) en Les Corts María Quiles ha denunciat que “només s’han resolt el deu per cent de les ajudes de la DANA per la pèrdua de vehicles”.

Segons ha explicat la diputada, així es desprén d’una resposta parlamentària de la mateixa Conselleria de Justícia, en la qual s’explica que “de les 291 sol·licituds presentades, només han sigut concedides 29”, dada que Cs ha criticat en un comunicat per ser “absolutament insuficient”.

“Des de Cs hem seguit i seguirem molt de prop la situació de les ajudes destinades a pal·liar els danys de la pitjor catàstrofe natural patida a la comarca de la Vega Baixa”, ha subratllat Quiles, al mateix temps que ha retret que “després de nou mesos, encara no s’han atorgat les ajudes promeses”.

Sobre aquest tema, ha explicat que “han sigut els mateixos ajuntaments els qui han hagut de fer-se càrrec d’arreglar moltes destrosses en instal·lacions esportives” i ha exigit que “com a mínim, Cs exigirà que es complisca amb el promés”.

“L’emergència del coronavirus ha colpejat doblement a una zona que encara no s’havia recuperat dels efectes devastadors del temporal”, ha assegurat la parlamentària de Ciutadans, i ha comentat que “encara queden infraestructures seriosament danyades, agricultors que no han rebut ni un euro i persones que continuen esperant ajudes que no arriben”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + set =

torrent