25n
25N
25N

Cs denuncia "greus deficiències" en poliesportius municipals "amb més de 100 reparacions pendents"

Cs denuncia "greus deficiències" en poliesportius municipals "amb més de 100 reparacions pendents"
05/02/2020 -

El grup de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València ha denunciat “greus deficiències” en instal·lacions esportives gestionades per la Fundació Esportiva Municipal, “que es mantenen en el temps malgrat les denúncies dels usuaris i del Comité d’Empresa de la mateixa fundació”.

En concret, la regidora de la formació ‘taronja’ Rocío Gil s’ha referit al “mal estat de deu poliesportius o instal·lacions esportives de la ciutat de València, que acumulen més de mig centenar de reparacions pendents, situats a Natzaret, Fuensanta, Font Sant Lluís, Cabanyal, El Carmen, Benicalap, el Tram III del Jardí del Túria, Benimaclet, el Velòdrom Lluis Puig i la Malva-rosa”.

“Des del grup municipal Cs portem quasi cinc anys denunciant el mal estat de les instal·lacions esportives municipals. Un problema que no sols no s’ha solucionat, sinó que s’ha agreujat”, ha criticat Gil.

En aquest sentit, l’edil ha exigit a la regidora d’Esports i presidenta de la FDM, Pilar Bernabé, “reparar tots els desperfectes al més prompte possible, ja que existeix una contracta per a això i pressupost assignat” i ha criticat la seua “falta de rigor” per assegurar en respostes a qüestions formulades al ple per Cs, que “l’esmena de les deficiències s’escomet amb actuacions immediates, quan es detecta qualsevol anomalia o disfunció, tractant de reposar l’adequat servei públic esportiu en el menor temps possible”.

ACCIDENT TREBALLADORA

“Creiem que aqueixa resposta no s’ajusta a la realitat. Perquè en cas contrari l’accident d’una treballadora en el Velòdrom Lluis Puig es podria haver evitat”, ha censurat l’edil ‘taronja’, en referència a un incident ocorregut el passat 29 de desembre.

Finalment, Gil ha anunciat que “exigirà explicacions de l’accident de la treballadora, el motiu que va ocasionar la seua caiguda i si a la sala on va ocórrer hi havia danys pendents de reparar coneguts pel gerent de la FDM i de la regidora del PSPV, Pilar Bernabé”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 17 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus