25n
25N
25N

Ciutadans demana al Consell que garantisca el servei d'atenció primerenca a tots els menors de sis anys

Ciutadans demana al Consell que garantisca el servei d'atenció primerenca a tots els menors de sis anys
07/03/2020 -

Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha demanat al Consell que garantisca “la màxima qualitat del servei d’atenció primerenca a tots els menors de sis anys que residisquen en la Comunitat Valenciana”.

Així ho ha anunciat la portaveu de política social de Cs en el Parlament autonòmic, Cristina Gavarda, després de registrar una Proposició No de Llei (PNL) que reclama a més, “un pla per a eliminar les llistes d’espera que contemple un augment del personal i la fi de les altes indiscriminades”, segons han indicat en un comunicat.

Gavarda ha explicat que “la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de l’any 2006 destaca la prioritat de treballar amb tots els recursos perquè els xiquets i xiquetes puguen créixer en totes les seues aptituds mentals i físiques, en sentit de dignitat i autoestima, reforçant el respecte pels drets humans, les llibertats fonamentals i la diversitat humana”.

Per aquesta raó, la portaveu ha destacat “la importància de destinar més recursos a la població infantil amb trastorns del desenvolupament”, ja que actualment el sistema “és ineficaç”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dinou =