25n
Orgull
Orgull

Cs demana la compareixença del Consell Rector d'À Punt per a aclarir l'estratègia a seguir davant la "crisi de direcció"

Cs demana la compareixença del Consell Rector d'À Punt per a aclarir l'estratègia a seguir davant la "crisi de direcció"
31/08/2019 -

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Fernando Llopis, ha anunciat aquest dissabte la presentació d’una petició formal en el parlament valencià per a exigir la compareixença dels membres del Consell Rector d’À Punt amb el propòsit que “donen explicacions sobre l’estratègia que se seguirà en els pròxims sis mesos davant la crisi sorgida en la direcció”.

Llopis ha defensat que és el “moment que el Consell Rector done la cara després dels conflictes que semblen existir en els òrgans de direcció”, ha reclamat en un comunicat.

En paraules del diputat de Cs, la televisió pública valenciana “travessa un moment difícil ocasionat perquè la seua directora general, Empar Marco, seguirà en el seu càrrec fins a març mentre es prepara el seu relleu”.

En aquest context, Ciutadans demana una compareixença en la qual exigirà als components del Consell Rector que “facen una anàlisi crítica de les bases que van conduir a l’elecció d’Empar Marco i si és necessari canviar-les”. “Jo entenc que sí”, ha agregat.

Llopis ha demanat que “es realitzen unes bases que no autolimiten l’elecció del millor candidat per a la direcció general d’À Punt, perquè aquesta figura és molt important”.

El grup de Ciutadans en Les Corts ha presentat nou escrits per a demanar informació i sol·licitar les compareixences dels vocals del Consell Rector. En ells s’ha exigit explicacions per les baixes dades d’audiència.

A més, s’ha sol·licitat als vocals una anàlisi de les bases del concurs públic per a la contractació de la directora general de la societat i que es pronuncien sobre si consideren necessari modificar-les.

Cs també ha demanat un informe del “clima laboral entre el Consell Rector i la directora general”, així com de les mesures plantejades per a “garantir una bona administració i direcció de la Corporació i la Societat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 11 =