25n
25N
25N

La Ciutat de la Justícia de València manté els serveis mínims després de la desinfecció

La Ciutat de la Justícia de València manté els serveis mínims després de la desinfecció
20/03/2020 -

La Ciutat de la Justícia de València manté els serveis mínims aquest divendres després que fóra desallotjada temporalment el dimecres per a la seua desinfecció i neteja davant la comunicació de casos sospitosos de coronavirus entre treballadors d’alguns jutjats.

Així ho va acordar la comissió provincial de Seguiment del Covid-19 a València, reunida aquest dijous de manera telemàtica, informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Fins al dilluns, 23 de març, continuen desallotjades les instal·lacions de nou òrgans judicials: quatre de família, un de mercantil i quatre de violència sobre la dona, on les labors de neteja i desinfecció són més exhaustives.

Aquests nou jutjats no es tanquen, només queden sense servei les seues instal·lacions, per la qual cosa tots continuen prestant els serveis mínims que tenen assignats.

Mentrestant, els treballadors presencials adscrits als serveis mínims d’aqueixos nou jutjats seran reubicats en altres dependències de la Ciutat de la Justícia de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 15 =