caixa popular

Gandia tindrà una Ciutat de la Justícia

Gandia tindrà una Ciutat de la Justícia
20/04/2018 -

La Capital de la comarca de la Safor tindrá una Ciutat de la Justícia. Així ho ha anunciat la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, aquest dijous a Gandia.

El Pla d’Infraestructures Judicials inclourà la construcció d’una Ciutat de la Justícia a la capital de la Safor. La consellera ha explicat que “abans de l’estiu” es presentarà el Pla en el qual s’especificaran “els terminis de licitació i la forma de finançament perquè no volem llançar un powerpoint, sinó que es contemplarà el pressupost i la forma de finançament”.

En aquest sentit Bravo ha recordat que de la mateixa manera que la Generalitat ha llançat el projecte Edificant, la Conselleria està estudiant implantar aquest tipus de col·laboració amb els municipis per tal d’agilitzar els terminis i accelerar la construcció d’aquesta infraestructura.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha manifestat que aquesta és una molt bona notícia per a la ciutat i molt reivindicada per part dels professionals del món de la justícia i de la ciutadania. Morant va agrair a Bravo seua aposta per Gandia i per serveis que fins ara no existien a la Comunitat Valenciana.

Gabriela Bravo ha realitzat aquest anunci durant la visita a les noves instal·lacions de la Fiscalia del partit judicial de Gandia, situades al carrer Benicanena, 81.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + catorze =