caixa popular

Els centres educatius participen en la campanya 'Per una ciutat en convivència'

Els centres educatius participen en la campanya 'Per una ciutat en convivència'
16/05/2017 -

34 centres educatius de València han participat en la XXII campanya municipal “Per una ciutat en convivència”, una iniciativa promoguda per la Regidoria d’Educació perquè els i les escolars reflexionen i plasmen en un cartell quin és el paper de l’escola en la construcció de la ciutat. La regidora d’Educació, María Oliver, rebrà demà, dimecres 17, a l’Hemicicle, els representants d’aquests centres i el seu alumnat que, enguany, per primera vegada, en acabar la recepció, realitzaran dos recorreguts en autobusos turístics per a observar com han quedat els seus treballs que s’exposen en el mobiliari urbà.

Així, amb aquesta campanya, València es transforma, un any més, en aparador educatiu amb més de 100 cartells que han dissenyat els xiquets i xiquetes dels centres educatius de la ciutat amb el lema “Fent escola – Fent ciutat”. En total, han intervingut en aquesta nova edició de la campanya educativa esmentada 2.813 alumnes i 182 professors i professores de diferents nivells: educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, ensenyament postobligatori (batxillerat, cicles formatius de formació professional), educació especial i universitats populars.

La campanya “Per una ciutat en convivència” forma part de les accions que desenvolupa la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València dins de la Xarxa de Ciutats Educadores. “Este projecte és un pas més cap a la meta d’aconseguir que la ciutat de València es convertisca en un agent dinamitzador de l’espai urbà com a espai educatiu i, alhora, que aquest espai s’integre en la vida de l’escola. València es transforma aquests dies en un aparador educatiu gràcies als cartells confeccionats pels escolars, i aquests cartells, a més, són una invitació a tota la ciutadania a la reflexió i a la recerca conjunta de valors i pautes de socialització per a aconseguir millors cotes de convivència cívica i democràtica”, segons ha explicat la regidora María Oliver.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats