La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i renova continguts a l'abril

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i renova continguts a l'abril
30/03/2019 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències renova continguts aquest mes d’abril amb noves exposicions i pel·lícules, a més l’oferta especial de Setmana Santa en què s’amplien horaris i activitats en el Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic.

El Museu de les Ciències, a partir de l’1 d’abril, obri de 10 a 19 hores i els dies 19 i 20 d’abril, fins a les 21 hores. L’Hemisfèric àmplies sessions del 15 al 21 d’abril mentre que l’Oceanogràfic obri de 10 a 20 hores del 14 al 18 d’abril i de 10h a 22h els dies 19 i 20 d’abril.

A partir de dilluns que ve 1 d’abril, l’Hemisfèric incorpora a la seua cartellera una nova pel·lícula IMAX ‘Jardí Salvatge. La naturalesa que ens rodeja’. A través de la història d’una família, la pel·lícula destaca la riquesa de la flora i fauna dels jardins urbans i els paratges pròxims a les ciutats.

‘Talkins Brains’ és la nova exposició de la primera planta del Museu de les Ciències, que podrà visitar-se a partir del 2 d’abril. Es tracta d’un viatge interactiu fins al cervell a la recerca del llenguatge de la mà d’especialistes en paleontologia, neurologia, psicologia, neurolingüística i computació per a conéixer què significa el llenguatge per als éssers humans.

Harry Potter a partir del 13 d’abril

‘Harry Potter: The Exhibition’ és una exposició itinerant de 1.500 metres quadrats on els visitants podran gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de Hogwarts, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’atrezzo i les criatures fantàstiques originals de les pel·lícules.

La sala d’Arcs acollirà aquesta exposició fins a juliol i inclou algunes de les localitzacions més populars de la saga, incloent-hi la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbolària, i el Bosc Prohibit. Aquests escenaris contenen centenars d’objectes d’atrezzo, vestits i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica filmografia. L’Hemisfèric projectarà des del 13 d’abril tots els dissabtes a les 18 hores una pel·lícula de la saga.

L’oferta es completa amb ‘Érase una vez’, la nova ubicació i continguts de ‘Mart. La conquista d’un somni’, entre els continguts el Museu. A més, del 18 al 29 d’abril oferirà un programa especial amb més sessions de ‘Ciència a Escena’, Teatre de l’Electricitat, Espai dels Xiquets i visites guiades. Entre altres propostes, ‘Elles tenen la fórmula’ sobre dones científiques i les escultures de ‘My Secret Garden’ són les exposicions de lliure accés que donen la benvinguda a les persones visitants.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 12 =

sagunt a escena 2019
Festes Torrent 2019