25n
25N
25N

Cirque du Soleil portarà a València la seua fusió de llum i pluja 'Luzia'

Cirque du Soleil portarà a València la seua fusió de llum i pluja 'Luzia'
09/12/2019 -

Cirque du Soleil presentarà a València a partir del 10 de setembre de 2020 el seu espectacle ‘Luzia‘, una producció “carregada d’imaginació i visualment sorprenent”, dirigida pel director suís Daniele Finzi Pasca, avança la companyia en un comunicat.

En aquest treball, l’agrupació integra per primera vegada l’aigua com a element artístic dins d’una producció de carpa de Cirque du Soleil.

El nom de Luzia, expliquen responsables de la producció, resulta de la fusió de les paraules “llum” i “pluja”, dos elements principals per a la creació de l’espectacle. Mitjançant nombres d’acrobàcies frescos i hipnòtics, aquest muntatge porta les disciplines circenses tradicionals i contemporànies “a un altre nivell”.

Així, a través de sorpreses visuals i acrobàcies espectaculars, la funció “guia al públic a través d’un viatge surrealista per un món de meravelles, humor i art impressionant”. Des d’un antic plató de cinema fins a la mar, passant per una sala de ball plena de fum o un àrid desert, Luzia situa sobre l’escenari diferents llocs, rostres i sons de Mèxic, que beuen tant de la tradició com de la modernitat.

Escrit i dirigit per Daniele Finzi Pasca, amb la col·laboració de Brigitte PoupartLuzia transporta a l’espectador a un món imaginari, en el qual tot sembla un somni, on la llum calma l’esperit i la pluja assossega l’ànima.

Finzi Pasca és director d’escena, a més de clown i profund coneixedor del món del circ, que ja va crear una altra gran producció per a Cirque du Soleil, ‘Corteo‘.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

CCCC
activem alfafar