Els cotxes tornen a circular per l'avinguda de l'Oest i el seu entorn després de les obres del pàrquing de Bruixes

Els cotxes tornen a circular per l'avinguda de l'Oest i el seu entorn després de les obres del pàrquing de Bruixes
17/10/2018 -

L’avinguda de l’Oest de València i el seu entorn s’ha reobert aquest dimecres al tràfic rodat després dels talls i canvis realitzats per les obres de construcció de l’aparcament en la plaça Ciutat de Bruixes i el Mercat Central, iniciades el passat mes de maig.

En concret, amb l’avinguda oberta en els seus dos sentits de la circulació, els cotxes que arriben dels carrers Carabasses i Peu de la Creu ja poden circular en sentit plaça Sant Agustí, detalla la Regidoria de Mobilitat Sostenible en un comunicat.

De la mateixa forma, el tràfic que circula pels carrers Guillem Sorolla i Editor Manuel Aguilar pot accedir directament a l’avinguda de l’Oest, ja que els carrers Sant Antonio i Beata recuperen els seus sentits de circulació anteriors a l’actuació.

En conseqüència, els vehicles que han d’accedir ara de nou a aquests carrers des de l’avinguda de l’Oest i no des d’Editor Manuel Aguilar, com durant els últims mesos.

AFECCIÓ A LES LÍNIES DE BUS

Respecte al transport públic, la reobertura del carrer Editor Manuel Aguilar comporta que la línia 27 de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) recupera la seua parada habitual en l’avinguda de l’Oest. Paral·lelament, es consolida la parada en Manuel Aguilar de les línies 7, 11, 60, 62 i 73, més a prop ara de l’avinguda de l’Oest.

La companyia que presideix Giuseppe Grezzi ha aprofitat l’actuació per a emplaçar en la seua antiga ubicació un nou pas de vianants que regularitza el trànsit per als vianants continuat pel carrer Maldonado.

No obstant això, mentre continue l’ocupació de la Plaça de Bruixes amb els apilaments de materials per a l’actuació a l’interior de l’aparcament, les línies 7, 27 i 73 no recuperaran el seu itinerari habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + nou =

sagunt a escena 2019
turismo salou