25n
25N
25N

Nova temporada del Circuit Café Teatre València

EP

Nova temporada del Circuit Café Teatre València
02/10/2019 -

El Circuit Café Teatre València obri la seua Temporada número 19 “amb més força que mai” i una programació d’octubre i novembre que compta amb un total de 18 espectacles. Artistes com Xavi Castillo, Raúl Antón, Las Raras, Miki Dkai o Toni Pons faran riure als assistents a les diverses cites.

El Circuit arrancarà la seua programació aquest dijous, 3 d’octubre, en Escena València amb Toni Pons i seguirà fins al mes de maig, “fent gaudir als espectadors de la millor comèdia en diferents locals de València i poblacions”. De dijous a diumenge, València es converteix en el bressol de l’humor, combinant horaris, llocs i amb actuacions accessibles per a tots, assenyalen els organitzadors en un comunicat.

En aquesta dinovena edició, la iniciativa compta amb 13 espais amb les tres recents incorporacions del restaurant i Nigth Club Escena València en el barri de Jesús (Dijous a les 22.30H), Moon & Back a l’Eliana (divendres a les 21.00) i Banana Beach Poke Bowl a la Platja de la Patacona (divendres a les 23.00 h).

A més, continuaran formant part d’aquesta xarxa espais a València ciutat com La Flama, Tocado, Beers & Travels, La Casa de Patraix (antiga Casa Para Pasárselo Pipa), Bioparc Café, Artea Espai, i uns altres en poblacions com Lo Rat a Torrent, Fetén Emboutique a Alaquàs, Piscolabis a Paterna, i Ca Boret a Alzira.

Quant a l’oferta d’artistes que recorreran el Circuit en aquesta primera programació d’octubre i novembre seran 18 espectacles de: Xavi Castillo, Raúl Antón, Javier Botía, Coria Castillo, Las Raras, Toni Pons, Joan Estrader, Jessika Rojano, Juan Aroca, El Sobrino del diablo, G. Alexander, Miki Dkai, Piter Pardo, Paco Enlaluna, Patrícia Espejo, Luci Mendoza, Edén Serrano i José Bailón.

Al voltant de 250 actuacions tindran lloc durant aquesta temporada d’octubre a maig amb una mescla d’estils, artistes i espectacles que no deixaran a ningú indiferent. Els impulsors del circuit recalquen que “no és fàcil que un projecte cultural sobrevisca tant de temps i es consolide en una ciutat” i afigen que “per primera vegada, no es compta amb cap patrocinador”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 16 =