25n
25N
25N

Cinemes Lys rebaixa a 4 euros el preu per entrada de la pel·lícula 'Cruella'

Segons apunten des de l’establiment, llancen aquesta iniciativa per a fer front a la plataforma Disney +

Cinemes Lys rebaixa a 4 euros el preu per entrada de la pel·lícula 'Cruella'
28/05/2021 -

Nou conflicte entre plataforma de streaming i els cinemes. Ara ha sigut el torn dels Cinemes Lys de València, des d’on s’han plantat en “una batalla contra Disney”, cosa que els ha portat a crear la tarifa #LYSPLUS. Amb això, el preu de l’entrada d’una de les últimes pel·lícules d’estrena, ‘Cruella’, serà de 4 euros per a tothom.

L’origen del conflicte radica en la data de llançament de la pel·lícula esmentada anteriorment, ja que coincideix amb l’estrena tant als cinemes de tot el país com en la mateixa plataforma de Disney en streaming. Això ha provocat una reacció que als cinemes LYS no s’ha fet esperar. El resultat ha sigut el de reduir el preu de l’entrada de la pel·lícula a tan sols 4 euros. Per comparar, la pel·lícula ‘Cruella’ pot veure’s comprant Disney + per 21,99 euros al mes, ja que és contingut prèmium.

“Torna @disneyspain a comptar amb els Cinemes d’Espanya per a les seues estrenes, encara que estrenant simultàniament en plataformes… Però per aqueix motiu, i en haver de competir contra la seua pròpia plataforma i la pirateria prèmium, hem creat la tarifa #LYSPLUS a 4 € l’entrada per a tothom”, afirma Cinemes Lys en el seu compte d’Instagram.

Així, des de l’establiment s’anima que les famílies acudisquen a gaudir del cinema de manera presencial. No obstant això, recorden que “aquest preu només s’aplicarà a pel·lícules que s’estrenen simultàniament en streaming (que no respecten la finestra)”, com és el cas de la pel·lícula ‘Cruella’.

Per a poder comprar les entrades i ajudar al sector del cinema, un dels més afectats per les restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19, faça clic en el següent enllaç: https://www.cineslys.com/peliculas/cruella

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =