25n
25N
25N

Cinema Jove presenta la seua 34 edició en una festa al Convent Carmen

La cita informal serà oberta al públic i tindrà lloc el 16 de maig, a partir de les 19 h

Cinema Jove presenta la seua 34 edició en una festa al Convent Carmen
06/05/2019 -

La 34 edició del Festival Internacional de Cinema de València – Cinema Jove, de l’Institut Valencià de Cultura, es presentarà en una festa el pròxim 16 de maig a les 19 h al Convent Carmen.

Durant la cita, d’entrada lliure i gratuïta, es revelarà el cartell d’aquesta edició del festival. La imatge d’enguany està signada pel pintor i il·lustrador David de las Heras, que s’ha inspirat en el concepte de la dimensió humana i l’escala de la realitat.

En la vetlada es farà un repàs de les seccions programades en aquesta edició, entre les quals destaquen les seccions oficials de concurs de llargmetratges, curtmetratges i websèries, la retrospectiva dedicada als germans Coen i l’homenatge als joves talents en l’apartat ‘Un futur de cinema’.

“Amb aquesta cita iniciem el que esperem que es convertisca en un costum fix en el festival: calfar motors per a informar amb antelació suficient sobre Cinema Jove, de manera que el públic sàpia amb temps que a final de juny té una cita ineludible”, comenta el director de la cita internacional amb el cinema, Carlos Madrid.

Aplicació mòbil

L’esdeveniment serà també l’escenari per a presentar en públic l’aplicació mòbil de Cinema Jove. Amb la posada en marxa d’una ‘app’, el festival actualitza la seua estratègia de comunicació.

Madrid avança que “Cinema Jove incorpora un dels instruments de comunicació més utilitzats per les noves generacions i, sobretot, pels nadius digitals. L’aplicació informàtica del festival oferirà als espectadors la possibilitat d’actualitzar al minut els continguts programats d’una manera ràpida i senzilla. Serà com portar Cinema Jove en la butxaca”.

El món de les aplicacions mòbils ha evolucionat de manera exponencial en els últims anys. Tant és així que en l’actualitat es produeix un nombre més alt de cerques des de dispositius mòbils que des d’equips d’escriptori.

Del 21 al 28 de juny, Convent Carmen serà el punt de trobada per a la reunió informal d’actors, directors, programadors i espectadors del festival internacional. Com destaca el director de Cinema Jove, “aquest espai nou, a l’aire lliure i en ple centre històric constitueix un lloc agradable que es presta a la conversa distesa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + tretze =