25n
25N
25N

'Cinema Jove' celebrarà una edició reduïda al desembre

'Cinema Jove' celebrarà una edició reduïda al desembre
20/05/2020 -

L’Institut Valencià de Cultura (IVC), davant de la impossibilitat de celebrar la 35a edició del festival ‘Cinema Jove’ al juny, com estava previst, ha decidit ajornar la celebració i organitzar-ne una versió més reduïda a principis del mes de desembre en algunes de les seues seus habituals com el Teatre Principal, el Teatre Rialto i el Centre Octubre de Cultura Contemporània.

Les circumstàncies impedeixen la celebració del festival ‘Cinema Jove’ tal com estava previst, ja que en aquest moment és impossible que s’hi desplacen directors i productors de les obres en concurs, tant de la resta de l’Estat com, sobretot, internacionals, i tampoc podrien assistir-hi la majoria dels interessats, tant a escala individual com de grup.

Es podrà veure part de les seues seccions oficials, entre les quals destaquen l’estrena de dos llargmetratges inèdits, curtmetratges i websèries.

Els canals oficials, pàgina web i xarxes socials del festival i de l’IVC anunciaran pròximament la programació de l’edició del mes de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − un =