25n
25N
25N

El Cinema d'Estiu de Paterna reuneix a més de 2.200 veïns

El Cinema d'Estiu de Paterna reuneix a més de 2.200 veïns
05/08/2019 -

L’amfiteatre de la Cova Gran s’ha convertit el mes de juliol en el punt de trobada de centenars de veïnes i veïns de Paterna, durant les projeccions del Cinema d’Estiu de la localitat.

“Més de 2.200 persones s’han acostat a la Cova Gran per a gaudir en família o amb amics dels títols nacionals i internacionals més taquillers que l’Ajuntament ha projectat de manera gratuïta tots els dissabtes a la nit” ha assenyalat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa.

A més, la regidora, que s’ha mostrat molt satisfeta amb l’elevada assistència ha destacat que “aquesta edició s’ha convertit en la més multitudinària fins hui, demostrant el gran acolliment que té el Cinema d’Estiu entre els paterners i paterneres”.

A més, la regidora ha recordat que “com en passades edicions, han sigut els mateixos veïns i veïnes els que han pogut triar les pel·lícules que s’han projectat“.

Durant el mes passat els assistents han pogut gaudir de pel·lícules familiars com a “Campeones” de Javier Fesser, comèdies com “Mamma Mia 2”, infantils com a “Hotel Transilvania 3” o d’acció com “Spider-man Homecoming”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − tres =

art en blanc
ruta del grial massamagrell