caixa popular

Cinema a la fresca en Patraix

Gaudeix del cinema en valencià en la Plaça del barri de Patraix

Cinema a la fresca en Patraix
15/09/2017 -

Es va acabar l’estiu, i Patraix ja té la vista posada en les seues esperades Festes Populars. No obstant això, i per a anar obrint boca, des de l’Associació Veïnal de Patraix, juntament amb la col·laboració del Servici de Política Lingüística de la Universitat de València, han organitzat una trobada que no solament omplirà de vida la Plaça de Patraix, sinó que a més fomenta la cultura i, per descomptat, la nostra llengua.

I és que torna la iniciativa ‘Patraix a la Fresca‘. Tres divendres en els quals el cinema en valencià serà el màxim protagonista, i en els quals els veïns gaudiran de pel·lícules, per a tots els públics, en un ambient immillorable. Per a assistir, tan sols hauràs d’emportar-te la teua pròpia cadira, ja que l’esdeveniment és cent per cent gratuït.

Aquest cinema a la fresca comença aquesta nit, 15 de setembre, a les 21.30 hores, amb la projecció de la pel·lícula de dibuixos animats ‘Vaiana’. La següent cita serà el 22 de setembre, en el qual els veïns gaudiran de les aventures de ‘El Petit Príncep’. I, finalment, el 29 de setembre, també a les 21.30 hores, es projectarà la pel·lícula ‘Mascotes’, amb la qual es posarà punt final a una nova edició de ‘Patraix a la Fresca’.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 10 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris