25n
25N
25N

Cinc turoperadors britànics visiten la ciutat de València seguint els passos de Joaquín Sorolla

Cinc turoperadors britànics visiten la ciutat de València seguint els passos de Joaquín Sorolla
11/09/2016 -

Cinc turoperadors britànics han estat de visita en la capital del Túria per a conéixer més sobre la relació del pintor Joaquín Sorolla amb la ciutat. Aquesta acció es troba dins del Pla Operatiu d’accions amb l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Londres per a l’any 2016.

Ciceroni, saga Holidays, Coix and Kings, Abercrombie & Kent i Sunvil són els operadors turístics que han recorregut els racons més emblemàtics de Valenciana relacionats amb Joaquín Sorolla.

Durant la visita, el grup ha gaudit d’un programa centrat en la figura del genial pintor i que ha inclòs una primera part a Madrid amb visita al Museu Sorolla. El grup ha continuat el viatge a València per a conéixer el centre històric de la ciutat, el museu faller i el barri del Cabanyal. També ha realitzat un recorregut gastronòmic per la ciutat.

Aquesta activitat s’emmarca en les accions promocionals que realitza l’Agència Valenciana del Turisme en el mercat britànic. Cal tenir en compte que, fins al mes de juliol del 2015, els britànics han realitzat 36,6 milions de viatges a l’estranger (10% més que en el mateix període del 2014) i han gastat 21,1 milions de lliures (un 9% més). A més, es preveu un creixement del 2% per a enguany 2016.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 6 =