caixa popular

Cinc persones detingudes per un robatori amb força en un xalet de la Pobla de Vallbona

Els detinguts van accedir a l’habitatge i van sostraure un Armero que albergava en el seu interior tres armes i diners en efectiu

Cinc persones detingudes per un robatori amb força en un xalet de la Pobla de Vallbona
05/10/2017 -

La Guàrdia Civil de València en el marc de l’operació “POKERTANO” hi ha procedit a la detenció de cinc homes per la seua implicació en diferent grau en els delictes de robatori amb força, tinença il·lícita d’armes i encobriment. L’operació “PORKERTANO” s’inicie el passat mes de setembre per part de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona per a identificar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’un robatori d’armes i diners en un domicili d’esta localitat. Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder determinar que cinc persones estaven relacionades amb el robatori i posterior encobriment de material sostret.

La fase d’explotació de l’operació “PORKETANO” desenvolupada el passat mes de setembre, s’ha saldat amb la detenció de 5 homes d’edats compreses entre els 21 i 26 anys, i tots de nacionalitat espanyola, implicats en diferent grau en els delictes de robatori amb força, tinença il·lícita d’armes i encobriment. Els autors del robatori en l’habitatge van accedir a ella i van sostraure un Armero que contenia en el seu interior tres armes, dues escopetes i un rifle, a més de diners en efectiu. Els agents han pogut recuperar l’Armero i les armes, a més de 375 euros en efectiu. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Llíria.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats