25n
25N
25N

Cinc jugadores infantils de Valencia Basket, a la Selecció Espanyola

Cinc jugadores infantils de Valencia Basket, a la Selecció Espanyola
05/08/2016 -

Les xiques de Valencia Basket seguixen donant alegries al club des de la seua arribada. Fins a 5 jugadores infantils s’han desplaçat en el dia de hui a Guadalajara per a participar en els entrenaments de la Selecció Espanyola U13 que es desenvolupen des de hui dijous fins al dissabte 6 d’agost. Esta concentració forma part del Programa de Tecnificació CSD, està inclosa en el Projecte de FIBA Europe “Youth Development Fund” i compta amb Javier Torralba i Eugenio Alcaraz com a responsables tècnics.

Quatre jugadores entre les 25 millors en l’U13a

Fins a 25 jugadores de tota Espanya es concentraran en els entrenaments U13a, que engloben a les millors jugadores que l’any que ve seran infantils de segon any. En este selecte grup, es troben Gal·la Camarena, Bárbara Cuxart, Claudia Contell i Ana Gómez.

Una més en l’U13b

Entre les 25 jugadores que formen en el segon grup, amb jugadores que seran infantils de primer any, trobem a Marta Moya.

Una dada històrica, amb cinc jugadores que, gràcies a la bona labor de formació de Valencia Basket, enguany formaran part dels entrenaments de la Selecció Espanyola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 7 =