25n
25N
25N

El CIJ de Benetússer organitza un torneig de jocs de taula

El CIJ de Benetússer organitza un torneig de jocs de taula
14/04/2021 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Joventut, continua reprenent les activitats dedicades a les noves generacions en un context marcat per l’estabilització de les xifres de contagi per Covid-19 en el municipi. D’aquesta manera, dissabte que ve 17 d’abril, amb motiu del Dia Europeu de la Informació Juvenil, el CIJ de Benetússer obrirà les seues portes per a acollir una jornada de jocs de taula que comptarà amb aforament limitat i amb tres animadors que seran els encarregats de garantir el compliment de les mesures sanitàries. Així, de 10 a 14 hores, els i les joves d’entre 12 i 30 anys de la localitat benetusina seran reptats a jugar a partides de Trivial, Bang, Hombre Lobo o Dixit, jocs basats en estratègia, coneixement i imaginació i que compten amb gran acceptació entre tots els públics. A més, també es contempla l’organització de campionats de futbolí i de ping-pong. “Estàvem desitjant tornar a oferir activitats participatives als més joves de Benetússer perquè compten sempre amb el nostre CIJ com a eina informativa i formativa, però també, d’oci i entreteniment en el seu dia a dia”, assenyala el regidor de Joventut, Denis Madrid.

La jornada també serà aprofitada per a conéixer l’estat anímic dels participants en l’actual situació sanitària, així com per a donar a conéixer novament tots els serveis del Centre d’Informació Juvenil amb l’objectiu de continuar sent un espai de referència per a les noves generacions. D’aquesta manera, es vol aprofundir en els gustos i interessos dels joves assistents, que seran dividits per grups d’edat, per a oferir una programació d’activitats que s’ajuste el màxim possible a les seues inclinacions personals com a usuaris i usuàries.

L’esdeveniment compta amb places limitades pel que, per a poder assistir, les persones interessades han d’inscriure’s enviant un missatge al servei de whatsapp del CIJ de Benetússer associat al número 647 38 16 12.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 2 =

museo prehistoria