25n
25N
25N

El CIJ de Benetússer adapta la seua programació formativa a la modalitat online

El CIJ de Benetússer adapta la seua programació formativa a la modalitat online
05/11/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Joventut, ha decidit adaptar la seua programació formativa a la modalitat online per a poder continuar oferint els recursos del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) respectant les mesures extraordinàries adoptades pel consistori a principis de setmana. D’aquesta manera, els i les joves podran triar entre diversos cursos de 12 hores de duració en funció dels seus interessos i necessitats lectives o laborals.

D’una banda, del 19 de novembre al 9 de desembre de 18.30 a 20.30 hores es posarà en marxa el taller online d’informàtica per a l’estudi en el qual s’abordaran les tècniques per a elaborar documents i continguts didàctics en Word amb la finalitat de generar materials adaptats a les diverses assignatures. D’aquesta manera, es donaran les claus a l’hora d’ordenar els continguts d’una manera atractiva o a realitzar cerques efectives en la xarxa.

D’altra banda, del 10 al 30 de desembre, de 18.30 a 20.30 hores tindrà lloc la formació sobre com realitzar presentacions originals i dinàmiques amb eines web a través de vídeos o diapositives amb multiplataformes gratuïtes. Amb aquests recursos els alumnes i alumnes completaran la seua formació tenint en compte la importància tant dels continguts com de la manera de presentar-los a l’hora d’elaborar un bon treball.

En un sentit més lúdic, també s’han obert les inscripcions per al taller online de programació de videojocs ‘Guerra d’asteroids’, en el qual els interessats aprendran a crear senzills i divertits videojocs a partir del llenguatge de programació Escratx. Aquesta activitat donarà principi el 28 de desembre i finalitzarà el 8 de gener de 2021.

“Des de l’ajuntament treballem activament per a continuar oferint als nostres joves cursos i tallers atractius i interessants perquè compten amb nosaltres a l’hora de formar-se i entretindre’s també en el context de la Covid-19”, ha declarat Denis Madrid, regidor de Joventut.

Es tracta de cursos gratuïts dirigits a joves d’entre 12 i 30 anys que comptaran amb un màxim de 15 participants per a poder oferir una atenció particular i el més individualitzada possible. Les inscripcions poden realitzar-se a través del correu electrònic joves@benetusser.net o telefonant al 647 381 612.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =