25n
25N
25N

L'aïllament de diversos professors provoca el tancament de tres aules en un col·legi de València

Els alumnes del col·legi Professor Ramiro Jover no han pogut accedir al centre per falta de professorat suficient per a impartir les classes

L'aïllament de diversos professors provoca el tancament de tres aules en un col·legi de València
14/09/2020 -

Diversos docents del col·legi Professor Ramiro Jover estan en quarantena durant quinze dies a l’espera de conéixer els resultats de les PCR. Aquest confinament ha provocat que els alumnes no puguen accedir al centre per falta de professorat que impartisca les classes. No obstant això, els resultats que ja s’han conegut han donat tots negatiu.

El centre ja havia tancat dues aules la setmana passada, però, ha sigut aquest dilluns quan ha decidit sumar la classe de segon curs pel fet que el professor està a l’espera de la prova. Per tant, està en el seu habitatge en quarantena.

Diversos professors romanen confinats fins dilluns que ve 21 per haver tingut contacte amb el professor, però, la majoria de les proves que ja s’han realitzat als docents han resultat negatives.

Respecte a les tres aules que no han pogut accedir al col·legi, la direcció ha assegurat que no hi ha cap positiu entre l’alumnat ni entre els seus professors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + un =