25n
25N
25N

El tancament perimetral de ciutats deixa al voltant de 1.200 denúncies en la Comunitat Valenciana en menys de 24 hores

El tancament perimetral de ciutats deixa al voltant de 1.200 denúncies en la Comunitat Valenciana en menys de 24 hores
06/02/2021 -

El segon cap de setmana de tancament perimetral de les ciutats de més de 50.000 habitants en la Comunitat Valenciana ha deixat al voltant de 1.200 denúncies en menys de 24 hores, després de la seua entrada en vigor a les 15.00 hores del divendres.

En concret, la Guàrdia Civil ha imposat 67 sancions per incomplir el tancament perimetral (50 a la província de València, 10 a Alacant i set a Castelló), segons el balanç de la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana.

L’Institut Armat col·labora amb la Policia Nacional, la Policia autonòmica i els cossos de policies locals per a reforçar els controls en els municipis confinats, amb especial atenció en zones rurals en les quals es puguen celebrar festes il·legals.

Per part seua, la Policia Nacional, amb major presència a les ciutats de més de 50.000 habitants, ha registrat més de 678 sancions fins a la nit del divendres. La província d’Alacant va comptabilitzar 365 actes de sanció, enfront de les 242 de València i les 71 d’Alacant.

En concret, a la ciutat de València, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han alçat 161 actes, 81 d’elles per incomplir el tancament perimetral, 19 per no portar mascareta, 20 per excés grupal, huit per drogues i armes i altres cinc sancions. A més, durant el migdia d’aquest divendres es van registrar embossos en zona de l’avinguda de Cid i l’eixida d’Ademús.

A la ciutat d’Alacant, els agents han alçat 156 actes de sanció; altres 105 a Benidorm; 66 a Castelló de la Plana; 46 a Elx; 27 a Orihuela; 26 a Gandia i Torrent; 17 a Elda; 16 a Sagunt, on aquest divendres es van registrar retencions en la CV-320 en sentit entrada; 14 a Alcoi; 13 a Paterna i cinc a Vila-real.

Quant a altres cossos, les policies locals de les localitats confinades han alçat fins a les 10.00 hores d’aquest dissabte un total de 417 actes per incomplir les restriccions sanitàries i més d’un centenar en controls d’entrades i eixides. A més, han denunciat 50 reunions, han sancionat quatre establiments i han executat 34 actuacions en l’àmbit familiar i social, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergència de Policies Locals de la Comunitat Valenciana (Cempol).

Les Forces i Cossos de Seguretat han représ a primera hora d’aquest dissabte els controls per a vigilar els tancaments perimetrals previstos en la Comunitat Valenciana, que es mantindran fins al dilluns a les 06.00 hores. L’activitat policial s’ha représ “amb normalitat” i tots els controls previstos estan en marxa, ha destacat la Delegació del Govern.

Aquest divendres es van detectar menys retencions en les principals eixides i més trànsit en vies secundàries de les ciutats per a evitar els controls. A més, s’han redistribuït els equips policials per a controlar un major nombre de vehicles en vies secundàries. Finalment, durant aquest divendres es van registrar diverses detencions per resistència i reclamació judicial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 17 =