25n
25N
25N

El Mercat de Colón de València, tancat al públic fins a nou avís

L’Ajuntament de València ha comunicat, a més, el tancament de locals d’oci, cultura i espais esportius municipals

El Mercat de Colón de València, tancat al públic fins a nou avís
13/03/2020 -

La Generalitat Valenciana ha anunciat el tancament de tots els locals d’oci, culturals i espais esportius de la Comunitat Valenciana a partir d’aquesta mitjanit. Una mesura que afectarà museus, teatres, biblioteques, cinemes, gimnasos i fins a bars i restaurants. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha comparegut, aquest matí, per a anunciar aquestes mesures preventives contra el coronavirus.

Unes accions molt similars que també ha adoptat l’Ajuntament de València, que ha anunciat el tancament d’aquests serveis d’oci, cultura i esport municipals. D’aquesta manera, aquesta suspensió de l’activitat en tots els espais que puguen albergar aglomeracions de gent ha portat al tancament del Mercat de Colón de València. Un dels llocs més visitats per valencians i turistes, ja que en el seu interior alberga una àmplia varietat de bars i restaurants. No obstant això, sí que romandran oberts els locals de proveïment del mercat.

Finalment, entre les mesures que també ha anunciat l’Ajuntament de València, es troben restriccions per a la celebració de noces civils. En aquest sentit, al Palau de Monfort, tan sols es permetrà l’accés als testimonis i als nuvis. Una mesura que se suma a l’anunciada per la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que ha informat de la prohibició de realitzar vetlatoris de persones mortes per coronavirus i, ha dit, “no es descarta estendre-ho a tota mena de vetlatoris”.

MESURES PER A PREVENIR EL CORONAVIRUS

Des del ministeri de Sanitat s’ha informat d’algunes mesures de protecció individual, com realitzar una higiene de mans freqüent amb aigua i sabó o solucions alcohòliques; cobrir-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús en tossir o esternudar; així com evitar el contacte estret i mantenir una distància d’un metre aproximat amb persones amb símptomes d’infecció respiratòria aguda.

A més, adverteixen que no cal prendre precaucions especials amb els animals a Espanya, ni amb els aliments per a evitar la infecció.

Finalment, l’OMS adverteix que les màscares no es poden reutilitzar si s’ha estat en contacte pròxim amb una persona infectada, ja que la part frontal de la mateixa estaria contaminada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 3 =