25n
25N
25N

El cicle ‘Radicants’ en l'IVAM reflexiona sobre la creació artística a través de laboratoris virtuals

El primer taller dirigit per l’artista Olga Diego presenta una acció performativa dissabte que ve

El cicle ‘Radicants’ en l'IVAM reflexiona sobre la creació artística a través de laboratoris virtuals
05/11/2020 -

L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) presenta el dissabte 7 de novembre a les 18h una acció performativa que posa fi al primer taller virtual impartit per l’artista Olga Diego dins del cicle ‘Radicants’.

Aquest cicle, comissariat per Rocío Pérez, Tatiana Clavel i Mireia Ferrer Álvarez, és una proposta que pretén consolidar en el museu un espai d’experimentació, pràctica i reflexió entorn del cos i al moviment. En el seu quart any d’existència, ‘Radicants’ ofereix activitats allunyades del teatre i la performance convencional per a establir un espai d’experimentació i investigació sobre l’acte creatiu.

La primera artista del cicle ha sigut l’alacantina Olga Diego que ha organitzat el laboratori virtual “Escafandre 1-RP”, quatre sessions de treball online en les quals ha mostrat les seues eines i procediments de creació als participants, obrint un espai de reflexió. Els participants han creat un escafandre com a part del projecte performatiu, una metàfora i una possibilitat de la trobada en temps de pandèmia.

El següent laboratori virtual, que començarà el 24 de novembre, serà impartit per la ballarina i coreògrafa María Muñoz i està plantejat com un espai de reflexió entorn del cos com a element de creació artística en la dansa. Les sessions seran els dies 24, 26 de novembre i 1 i 3 de desembre amb una acció performativa el 13 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + cinc =