25n
25N
25N

Torna el cicle #JAZZdijous de Gandia

Kontxi Lorente Trio serà la primera de les actuacions de la programació, que havia quedada cancel·lada durant l’estat d’alarma

Torna el cicle #JAZZdijous de Gandia
21/10/2020 -

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del tècnic i programador cultural, Eudald González, ha anunciat aquest matí que es reprén una de les iniciatives culturals més importants de la ciutat, el cicle de concerts #JAZZdijous, que va quedar cancel·lat a conseqüència de l’estat d’alarma.

“Els concerts es celebraran amb totes les mesures de seguretat Covid-19, perquè la gent hi puga gaudir d’espectacles en directe amb la normalitat més gran possible. Treballem per una cultura segura, però hem de continuar programant i, en aquest cas, presentem el cicle Jazz dijous, amb música de molt bona qualitat, que estic segur que continuarà tenint una molt bona acollida”, ha assegurat el regidor de Cultura.

“Era una de les activitats confinades en març, un dels productes culturals del departament més ben acollit, intentant programar sobretot músics valencians, perquè apostem també per la cultura de proximitat”, ha explicat Eudald González.

Així, el cicle s’enceta amb l’actuació, el dijous 29 d’octubre, a les 20 hores, a la sala A de la Casa de la Marquesa de Kontxi Lorente Trio. Segueix la línia de programar dones que fan jazz.

Kontxi Lorente, és una excel·lent pianista i compositora, que presenta el seu tercer àlbum com a líder, titulat “Selected Songs”. Després de “Mediterranean Sea” i del gran èxit “About Me”, amb el qual va tindre unes crítiques immillorables, Kontxi ens mostra ara la seua faceta com arranjadora de nous peces clàssiques que circulen des de fa molt de temps per la seua sang, de manera que ha acabat per fer-les seues, com ara “Invitation”, “Nature boy” o “It could happen to you”, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − set =