25n
Orgull
Orgull

El Cicle Integral de l’Aigua inicia nous treballs a l’avinguda de Pérez Galdós

El pròxim dilluns dia 19 comencen les obres, que suposaran afeccions al trànsit rodat a l’avinguda de Pérez Galdós, a l’altura dels carrers del Mestre Guerrero i de l’Alcalde Albors

El Cicle Integral de l’Aigua inicia nous treballs a l’avinguda de Pérez Galdós
16/07/2021 -

El pròxim dilluns dia 19 el servici municipal del Cicle Integral de l’Aigua iniciarà noves obres que suposaran afeccions al trànsit rodat a l’avinguda de Pérez Galdós, a l’altura dels carrers del Mestre Guerrero i de l’Alcalde Albors. Els treballs s’estructuren en tres fases i estan programats fins al 13 d’agost.

En una primera fase, s’ocupa el carril EMT-taxi de Pérez Galdós i un carril en direcció pont de Campanar, a l’altura del carrer del Mestre Guerrero. En una segona fase, s’ocupa mitja calçada en tots dos sentits de Pérez Galdós, a l’altura dels carrers del Mestre Guerrero i de l’Alcalde Albors i, per últim, s’ocuparà el carril EMT-taxi i un carril en direcció Giorgeta, a l’altura del carrer de l’Alcalde Albors. En les tres fases sempre romandran oberts dos carrils a la circulació en el sentit de la calçada on s’estiga treballant.

El canvi d’una fase a l’altra s’informarà a través dels diferents canals del Centre de Gestió de Trànsit: a l’apartat de mobilitat del www.valencia.es, a través de l’App València i a través del compte oficial de Twitter del Centre de Gestió de Trànsit @transitvalencia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 4 =