25n
25N
25N

Més de 2.200 alumnes dels col·legis d'Alaquàs passen pel cicle de cinema en valencià

L’Ajuntament d’Alaquàs i l’Escola Valenciana han organitzat per sisé any consecutiu esta iniciativa que vol fomentar l’ús del valencià entre l’alumnat

Més de 2.200 alumnes dels col·legis d'Alaquàs passen pel cicle de cinema en valencià
09/02/2017 -

Més de 2200 alumnes dels diferents col·legis d’Alaquàs han passat estos dies per l’Auditori Nou per assistir al Cicle de Cinema en Valencià organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs en col·laboració amb l’Escola Valenciana. Una iniciativa organitzada des de fa 6 anys amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua oferint pel·lícules en valencià.

Els i les escolars han pogut gaudir de les pel·lícules Hotel Transylvania 2, Atlantis i L’Heroí de Berlín, propostes cinematògrafiques d’actualitat i que estan adaptades als diferents nivells educatiu. Les pel·lícules han estat triades sota criteris de qualitat, finalitat didàctica i continguts atractius.

Escola Valenciana possibilita als ajuntaments incloure als programes culturals cinema en valencià “com un mitjà de promoure la defensa de la cultura i contribuir a la normalització de la llengua”.

En esta mateixa línia, i dins de la política lingüística de promoció del valencià duta a terme per l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal d’Alaquàs compta també amb un catàleg de pel·lícules en valencià amb guies didàctiques i activitats adquirida pel Consistori per als col·legis, col·lectius i associacions que vulguen fer ús d’ella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + tretze =