caixa popular

Detingut el "ciclista-lladre" per 27 robatoris a dones a València

La detenció es va produir després de l’estirada a una dona en el carrer Santos Justo i Pastor

Detingut el "ciclista-lladre" per 27 robatoris a dones a València
21/04/2018 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 36 anys, el “ciclista-lladre” d’origen cubà, com a presumpte autor de 27 robatoris pel procediment de l’estirada comesos a dones d’edat avançada en el districte Marítim. Precisament, el “ciclista-lladre” va ser enxampat in fraganti després d’intentar robar-li un collaret a una dona de 61 anys quan circulava en una bicicleta.

La recerca es va iniciar en tenir coneixement els agents d’una sèrie de robatoris que s’estaven produint en la zona del Marítim en els quals el “ciclista-lladre” que utilitzava una bicicleta tot terreny per a cometre’ls, s’aproximava a les víctimes, habitualment dones d’avançada d’edat i després de donar-li una estirada s’apoderava dels collarets que portaven.

Com a conseqüència del dispositiu establit, els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè acudiren a l’avinguda Santos Justo i Pastor de València, on pel que sembla havien intentat robar-li a una dona una cadena d’or pel procediment de l’estirada.

Immediatament els agents es van dirigir al lloc i van observar a una dona que presentava excoriacions en el coll, la qual va manifestar que el “ciclista-lladre” que circulava en direcció contrària a la seua, se li havia acostat i li havia pegat una estirada violentament del collaret que portava, per a posteriorment eixir fugint cap a la zona de Serreria.

Els policies van facilitar les característiques físiques del “ciclista-lladre” a la resta d’unitats policials, i una patrulla va localitzar al sospitós en els voltants, que coincidia amb les característiques. En observar aquest la presència policial va intentar esquivar-los però finalment els agents van aconseguir localitzar-lo en l’avinguda del Port, moment en el qual va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. En l’escorcoll se li va trobar entre les seues robes un fragment de cadena daurada i una pedra en forma de cristall tallada.

Com a conseqüència de les recerques realitzades, els investigadors han intervingut cinc cadenes i vuit penjolls d’or en el registre efectuat en el domicili del detingut, així com en dos establiments de compra-venda d’or i dues de les bicicletes utilitzades en els fets delictius.

27 estirades en el mateix districte de València

Els policies han pogut determinar que és el presumpte autor de 27 robatoris amb violència comesos en els últims set mesos en les barriades d’Amistat, Illa Perduda, la Senyera i Jardí d’Aiora del districte de Marítim de València, així com per les vendes efectuades en les cases de compra-venda hauria obtingut un benefici d’uns 2.300 euros.

Els fets els executava donant una violenta estirada a les cadenes d’or que lluïen en el coll les víctimes, totes elles dones d’edat avançada, que encara que no presentaven lesions greus a causa de l’estirada, sí que experimentaven en la majoria dels casos xicotetes lesions com escoriacions, i sobretot ansietat i por, tenint en compte la seua indefensió davant la sorprenent i violenta escomesa que executava l’autor, a causa de l’avançada edat que tenien totes les víctimes.

El detingut, el “ciclista-lladre” no compta amb antecedents policials. Se li acusa d’un total de 27 robatoris a dones d’avançada edat en el districte Marítim de València i ara ja ha passat a disposició judicial. Aquest se suma als últims robatoris comesos en la ciutat de València.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + setze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC