25n
25N
25N

El xic atropellat en la V-30 era una promesa del futbol

Arxiu

El xic atropellat en la V-30 era una promesa del futbol
14/05/2019 -

El jove de 14 anys que va morir atropellat en la V-30 dissabte passat era una promesa del futbol. En concret, el xic era de la pedania de Castellar i ja estava començant a despuntar en el futbol base. No obstant això, el seu possible trajectòria en l’esport es va veure truncada per una altra passió com és el món dels grafitis.

L’escola de futbol a la qual pertanyia el jove de 14 anys mort durant la nit del dissabte tres ser atropellat en la V-30, en la seua entrada a València, ha manifestat el seu “dolor” per la pèrdua de l’adolescent, del qual ha destacat que era “un referent tant dins com fora del camp”, un “esportista modèlic” de comportament “excel·lent”, “compromés, responsable i entusiasta”.

Així ho ha indicat l’FC Porte Dragon Force València-Énguera, on N.L jugava com a cadet. El club ha mostrat el seu “dolor” i “més sentit duel i suport als seus familiars, amics i a tota la família de Dragon Force”.

El menor complia la seua primera temporada a l’Escola de Futbol del FC Porte Dragon Force, com a “migcampista, enrolat en les files del Cadet A de Regional Preferent”.

El club ha destacat que, des que el jove “es va enfundar els seus colors”, “es va convertir en un referent per al club, tant dins com fora del camp”.

“Ha demostrat tindre tots els valors d’un esportista modèlic i el seu comportament com a membre del nostre club ha sigut excel·lent. Bon company, compromés, responsable, entusiasta, són algunes de les qualitats que brillaven amb llum pròpia més enllà del seu excel·lent tracte de pilota, visió de joc i posicionament sobre el terreny de joc”, ha ressaltat.

A més, el club ha comunicat la suspensió oficial de tots els entrenaments del dilluns per a “abrigallar al jove jugador en el seu últim adéu” i que aquest dimarts a les 11.00 hores se celebrarà la missa pel seu descans. “El nostre més sincer condol a la família, amics i família FC Porte”, ha conclòs.

“PERILL INTRÍNSEC”

En relació a aquest succés, el delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, preguntat per què missatge traslladaria als joves per a evitar aquest tipus de sinistres, ha assenyalat que aquestes són unes activitats que “comporten semblant perill perquè suposa sobrepassar una autovia on la circulació és ràpida”, per la qual cosa és una situació que “genera molt perill intrínsec”.

El delegat, que ha participat en l’acte commemoratiu del 175 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil, ha demanat als joves que no posen “en perill les seues vides” en una època en la qual hi ha espais culturals i activitats en ajuntaments i institucions que “permeten disposar de fòrums on manifestar la lliure expressió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =