25n
25N
25N

'Chick Corea Trilogy' al cicle 'Les Arts és Altres músiques'

'Chick Corea Trilogy' al cicle 'Les Arts és Altres músiques'
02/03/2020 -

El Palau de les Arts inaugura el cicle ‘Les Arts és Altres músiques’ aquest dijous 5 de març a les 21.00 hores amb l’actuació de Chick Corea a l’Auditori.

La llegenda del ‘jazz’ arriba a València amb la gira ‘Chick Corea Trilogy’, en la qual reuneix el poderós baixista Christian McBride i el gran mestre de la percussió Brian Blade, un trio que en el seu primer disc junts, l’aclamat triple àlbum ‘Trilogy’ (2014), va rebre l’aplaudiment unànime de la crítica, a més de dos premis Grammy.

“Els dos són uns músics excel·lents i junts funcionem molt bé”, ha dit Corea de McBride i de Blade. “Hi ha molt d’intercanvi en la nostra música. És sempre molt divertit”.

El seu segon treball, ‘Trilogy 2’, presenta pistes seleccionades per Chick Corea al llarg de la gira mundial del trio durant 2016, de les quals es desprén aquella sensació electritzant del directe.

El doble disc compacte comprén des de cançons americanes fins als clàssics del ‘jazz’, que es remunten al catàleg propi de Chick Corea i al d’alguns dels seus col·laboradors més reconeguts, inclosos Mils Davis i Joe Henderson.

Les Arts informa que els preus per a les localitats del concert de Chick Corea oscil·len entre els 34 i els 50 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 7 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa