25n
25N
25N

Les xiques i xics d'ADISTO s'involucren en les festes de Torrent com a reporters i en la Gran Entrada

Les xiques i xics d'ADISTO s'involucren en les festes de Torrent com a reporters i en la Gran Entrada
01/08/2019 -

Cinc xiques i xics de l’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) s’han convertit en autèntics i autèntiques reporteres durant les festes patronals. Marina Sánchez, Laura Bermell, Carla Fulgado, Paula Cubells i Robert Requena han seguit i cobert alguns dels actes de la programació festiva de Torrent, fotografiant i entrevistant els protagonistes de cada esdeveniment.

Després de la seua experiència, el grup de reporters i reporteres ha visitat el Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent per a conéixer de primera mà el treball dels i les periodistes, comptar la seua experiència i compartir les seues fotografies de les festes. L’alcalde Jesús Ros i la regidora de Comunicació, Susi Ferrer, també han estat presents en la visita i els han animat a seguir amb aquest projecte.

Marina Sánchez i Carla Fulgado han sigut les encarregades de parlar amb alguns dels protagonistes de les festes patronals. Van entrevistar, per exemple, a Raúl Ogalla en la presentació del seu concert,als responsables de l’espectacle d’Antenita Band i a Sergio Bacete després del seu espectacle de Kangoo. Ambdues asseguren haver passat “molts nervis previs a les entrevistes” però haver “gaudit molt de l’experiència”.

Robert Requena, per part seua, ha sigut el càmera durant aquestes festes. En cada acte que cobrien les reporteres d’ADISTO, ell ha sigut l’encarregat de captar les imatges de les entrevistes i els esdeveniments, una experiència que per a ell “ha sigut genial”.

Beni Córdoba, presidenta i sòcia fundadora d’ADISTO, descriu aquesta col·laboració com “una manera de donar visibilitat a l’associació, que els xics i xiques puguen demostrar que són capaces de tot el que es proposen, i que reben el reconeixement que mereixen pel bon treball que fan diàriament”.

La presentació de les festes patronals, el passat 8 de juliol amb un programa de la Ràdio Municipal, va ser la primera ocasió perquè l’equip d’ADISTO començara la seua col·laboració. Carla Fulgado i Paula Cubells van participar en algunes entrevistes com la de Raúl Ogalla o Saray García i Pascual Andreu, mentre Roberto Requena, càmera en mà, gravava tot el programa.

PROTAGONISTES

A més, prop d’una trentena de xics i xiques d’ADISTO van participar en el boato de la Gran Entrada Mora i Cristiana de la mà de la capitania d’Hospitalaris, sent ovacionats al llarg de tot el trajecte de la baixada del Convent fins a Trinitàries. Els vestits que van vestir van ser cosits per les mares dels i les membres de l’associació. Beni Córdoba ha volgut agrair la participació dels familiars en aquest i altres actes i s’ha mostrat “emocionada perquè els xics i xiques d’ADISTO han sigut protagonistes d’un dels esdeveniments més importants de les Festes de Torrent 2019”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 13 =