caixa popular

Les Escoles de Futbol Base de Manises rebran xarrades contra la violència en el futbol

Les Escoles de Futbol Base de Manises rebran xarrades contra la violència en el futbol
13/04/2018 -

Les Escoles de Futbol Base de Manises rebran xarrades contra la violència en el futbol els pròxims dies 16 i 17 d’abril. Es tracta del programa «Violencia a 0», un projecte destinat a conscienciar a tots els membres de les escoles (directius/ives, tècnics/ques, jugadors/es, pares i mares) sobre la necessitat d’evitar tot tipus de violència als camps de futbol.

«Violencia a 0» va ser desenvolupat en 2015 dins del compromís social de Lares Abogados, despatx que té seu a Manises i on ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manises, el Comité d’Àrbitres de la Comunitat Valenciana i de la psicòloga manisera Blanca Jorge.

En aquesta jornada formativa participaran membres del despatx, que explicaran les conseqüències legals de la violència, així mateix, una psicòloga experta analitzarà les possibles causes i com evitar les conductes agressives. L’acte també comptarà amb la presència d’Iván Caparrós, col·legiat de 2a Divisió B de la Real Federació Espanyola de Futbol, que relatarà des de la seua experiència, les vivències d’un àrbitre en un camp de futbol.

A més a més, els jugadors i jugadores de les escoles subscriuran un compromís de rebuig a la violència, en el qual es comprometran a respectar als àrbitres, rivals d’equips contraris, així com a les seues aficions, desitjant que al final del partit la violència sempre deixe la seua porteria a 0.

«Aquest projecte, presentat en diverses escoles de València i Madrid, arriba a la nostra ciutat i a tots els membres que componen les Escoles de Futbol Base de Manises, com una eina educativa que jugarà un paper important en la formació, no solament esportiva, de jugadors i jugadores, sinó també per a inculcar-los valors humans des de xicotets. A més a més de conscienciar a directius/ives, tècnics/ques, jugadors/es, pares i mares d’evitar qualsevol tipus de violència als camps de futbol», ha assegurat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 13 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris