25n
25N
25N

Xerrada de prevenció de violència de gènere en el Vallet, Puçol

Xerrada de prevenció de violència de gènere en el Vallet, Puçol
19/11/2019 -

De setembre a desembre, el projecte Vallet, barri responsable i solidari, imparteix cursos formatius als veïns, acompanyament per a la inserció social i activitats de dinamització comunitària. Dins d’aquest últim capítol, el dilluns 18 de novembre, en el centre social del Vallet, dos agents de la Policia Local de Puçol han efectuat una xarrada sobre com prevenir la violència de gènere.

La xarrada de les dues agents de la Policia Local de Puçol forma part de la programació iniciada el mes de setembre amb els tallers i cursos formatius del Vallet: durant tres mesos, l’alumnat està rebent formació teòrica-pràctica al mateix temps que s’ocupa del manteniment d’edificis públics. Paral·lelament, la dinamització comunitària s’enfoca a les famílies, per a aconseguir la integració d’adults i xiquets del barri i la cooperació entre els veïns.

No hi ha inserció social sense ocupació, per tant una altra de les novetats d’aquesta tercera edició és que es treballa directament amb cada persona per a ajudar-lo a trobar un treball. Una atenció individualitzada per a elaborar currículums, per a formar-se i, finalment, per a aconseguir accedir a una ocupació.

L’embelliment del barri és el tercer gran objectiu, a través del treball urbanístic de millora de les instal·lacions col·lectives del barri.

Del 15 de setembre al 31 de desembre, el Vallet continua demostrant que és un barri per a conviure, amb el suport del Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 4 =